Färsaarten maisemia

Lähdimme eräänä viikonloppuna paikallisen opettajamme kyydillä katsomaan maisemia. Harmikseni, en ollut kirjoittanut matkapäiväkirjaani lainkaan että missä saarilla olimme, olin vain kirjoittanut että ”ajettiin autolla tämän saaren loppupäähän ja sieltä sillan yli (lyhyitä siltoja oli) toiselle saarelle ja siellä kans saaren toiseen päähän”, jahas. Tämähän kertoo tosi paljon! Enkä näin pitkän ajan jälkeen enään muista missä päin ollaan liikuttu, mutta jossain päin kuitenkin.

Maisemat olivat aivan älyttömän mahtavat! Päiväretkellä emme periaatteessa käyneet missään, vaan ajelimme ja katsoimme maisemia. Taloja ei muuten näkynyt mailla halmeillakaan! Sovitaanko nyt niin että kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa?

Matkan varrella näkyy mm. lampaita, vesiputouksia, valaiden saalistamis paikkoja. Näin jälkikäteen huomasin vasta että tuona päivänä oli pilvistä, mutten sitä varmastikaan osannut murehtia silloin, meinaan vaan että maisemat olisivat varmasti vieläkin mahtavammat kirkkaalla säällä. Tässä Färsaarten maisematarjontaa:

Viimeiset kuvat on Gjogvistä joka on merenrantakylä, missä on rotko jossa luonnonsatama. Gjogvissa myös pieni kirkko ja hautausmaa merinäköalalla.

Gjogv

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *