Matkablogi yhteistyö

elinanmatkalaukussa on matkablogi, jossa kirjoitetaan niin kotimaan kuin ulkomaan kohteista, luontokohteista ja yleistä matkustamisesta. Lue tältä sivulta, mistä blogini sisältö tarkalleen koostuu.

Matkablogin sisältö

Ulkomaat – Blogissa pääroolissa ovat ulkomaan kohteet ja blogin pitkän historian ansiosta blogista löytyy runsaasti matkakertomuksia ympäri maailmaa.

Kotimaa – Suomessa matkustamme enimmäkseen Pohjois-Suomessa ja nykyisin pidämme pohjoisen tukikohtaa Kuusamon mökillämme, missä käymme useita kertoja vuodessa. Olemme matkustaneet monipuolisesti pohjoisessa ja aina vain siellä riittää uutta koettavaa. Suomi on monipuolinen maa ja muualtakin päin löytyy edelleen paljon kauniita ja mielenkiintoisia tutkimattomia paikkoja.

Lasten kanssa matkustaminen – Matkustamme perheenä kahden pienen lapsen kanssa, joten kiinnitämme kohdetta valitessa huomiota kohteen lapsiystävällisyyteen ja pyrimme löytämään kohteesta mielekästä tekemistä myös lapsille. Blogissa jaan kokemuksia lasten kanssa matkustamisesta ja kohteen soveltuvuudesta lapsiperheelle.

Yleistä matkustamisesta – Matkustamme niin lasten kuin koiran kanssa, jaetaan kokemuksia sähköautolla matkustamisesta, pakkaamis- ja majoitusvinkkejä sekä höpistään kaikkea yleistä matkustamiseen ja matkahaaveisiin liittyvää.

Roadtripit – Automatkailu on vakiintunut meidän tavaksi matkustaa maata pitkin ja matkailussa korostuu entistä enemmän vastuulliset valinnat. Välillä matkustamme myös asuntoautolla ja arvostamme vapautta ja automatkustamisen helppoutta lasten ja koiran kanssa, jonka otamme matkoille mukaan.

Pohjoismaat – Olemme hurahtaneet Pohjoismaiden kauneuteen ja matkailleet omalla autolla niin Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Kokemusten jakaminen pohjoismaista on blogissa yhä suuremmassa roolissa.

Pohjanmaa – Täällä sijaitsee matkabloggaajan juuret ja koti. Lähimatkailu on helppoa ja miellyttävää, joten blogissa jaetaan mielellään Pohjanmaa vinkkejä.

Kansallispuistot – Tavoitteena on käydä kaikissa Suomen kansallispuistoissa ja nyt on yli puolet käytynä. Kansallispuistoja kiertämällä tulee samalla muu Suomi tutuksi.

Retkeily – Patikointi on meidän tapa tutustua kohteisiin ja yhä enemmän valitsemme kohteen luontokohde painotteisesti. Retkeily on taito, jossa jatkuvasti opitaan uutta ja kehitytään. Yksi tuoreimmista ja täydentävänä harrastuksenamme on melonta.

Matkablogi yhteistyö

Tuntuuko, että yrityksesi tuote tai palvelu täydentää tapaamme matkustaa? Ota rohkeasti yhteyttä ja ehdota blogiyhteistyötä. Jaan blogissa kokemuksia ja hyväksi havaittuja suosituksia niin majapaikoista, matkakohteista ja matkailupalveluista. Haluan seistä suositusten takana 110 % ja teen yhteistyötä yritysten kanssa, joihin todella uskon ja jotka tukevat tapaamme matkustaa.

Lisätietoja saa pyytämällä ajantasaisen mediakortin.

Lue täältä lisää, kuka on blogin takana.

Esimerkkejä blogiyhteistöistä

Blogiyhteistyöllä yrityksesi tai palvelusi saa hakukoneoptimoidun postauksen kautta näkyvyyttä suomalaisten matkailijoiden keskuudessa.

Yhteydenotot: elinanmatkalaukussa at gmail.com tai Instan kautta @elinanmatkalaukussa