Blogin takana

Heippa,


Olen Elina, päälle kolmekymppinen vaimo, äiti ja koiranomistaja Pohjanmaalta. Olen aina rakastanut matkustamista, joten ennen pandemiaa oli minulla aina seuraava matka varattuna. Matkablogista löydät matkakertomuksia niin Euroopan kohteista, tropiikista kuin kaupungeista. Nykyisin kirjoitan yhä enemmän luontomatkailusta ja retkeilystä, painottuen kotimaahan ja pohjoismaihin. 

Hurahdin muutamia vuosia sitten retkeilyyn, joten tänä päivänä yhdistän nämä tärkeimmät harrastukset eli matkustamisen ja retkeilyn ja suuntaan usein kohteissa nimenomaan luontoon ja patikoimaan. Tykkäämme myös maastopyöräillä, meloa ja mökkeillä. Sydän on jäänyt jo vuosia sitten Lappiin ja Norjaan, joten palaamme vuosittain pohjoiseen.

Matkailijana arvostan aitoja, rauhallisia ja usein pieniä ja vähemmän tunnettuja kohteita

Matkustan aina omatoimisesti ja useimmiten perheeni kanssa, toisinaan kahdestaan kaverin kanssa, mutta pidän tänä päivänä myös yksin matkustamisesta. 5-vuotias tyttömme on perinyt matkageenini, joten olenkin saanut hänestä aivan mainiota matkaseuraa. Monissa postauksissa tulee väistämättä matkakohde myös lapsiperheen näkökulmasta esille ja tänä päivänä perhe on kasvanut toisella lapsella.

Edesmenneet koiramme ovat aiemmin pysytelleet matkojen aikana hoidossa ja vuosia haaveilin koirasta, jonka voisimme ottaa matkoille mukaan. Viimein kesällä 2021 saimme perheeseemme ihanan Eurasier koiran nimeltä Inga, joka lähtee mukaan reissuihin aina kuin mahdollista. Tulemme lisäämään maata pitkin matkustamista ja roadtripit ovatkin meidän perheen mieleen.

Blogissa tarjoan inspiraatiota kotimaasta, Lapista ja pohjoismaista ja etenkin luontokohteista


Matkailijana olen monipuolinen, sopeutuva ja avoimin mielin matkustava ja rakastan sitä tunnetta, kun on joku matka jota odottaa. Perustin vuonna 2015  elinanmatkalaukussa matkablogin purkaakseni vuodesta 2006 lähtien kirjoittamiani matkapäiväkirjoja. Siksi täältä blogista saattaa löytyä hyvinkin vanhoja matkakertomuksia. Blogissa pääset lukijana salamatkustajaksi matkalaukkuuni, joka sisältää paljon fiiliksiä, oivalluksia ja oppeja matkan päältä, kokemuksia ja hyväksi havaittuja kohdevinkkejä.

Blogi on toiminut täydellisenä kanavana, johon purkaa kaiken matkaenergian jota kyllä riittää. Blogin kautta saan omalla tavallani toteuttaa intohimoa matkustamiseen ja kokea maailmaa vapaa-ajalla intohimoisena harrastuksena. Käytyjä maita on 45, en aktiivisesti kerää uusia maita, mutta vaihtelunhalun vuoksi haluan matkustaa aina uuteen paikkaan.

Luontomatkailua, retkeilyä, kotimaata, pohjoismaita, lähiretkiä, sekä roadtrippejä koiran kanssa ja tietysti myös kohteita lapsiperheen näkökulmasta


Ota yhteyttä! Olen aktiivinen Instagram matkatililläni ja blogin FB-sivuille ilmestyy tuoreimmat postaukset, some-kanavien kautta voit olla minuun helposti yhteydessä. Kiva kun tulet mukaan jakamaan matka fiiliksiä <3 Kiinnostaako yhteistyö? Käy kurkkaamassa täällä.

Tutustu kirjoittajaan lisää näistä postauksista:

Blogihaaste: 10 matkailufaktaa minusta

Haastattelussa matkailijan puoliso