St. Patricks day ja shoppailun yrittämistä Nycissä

Kävelimme 5 th avenuelle missä oli tänään St Patricks dayn paraati. Oli poliisikulkueita, Irlannin susikoiria, sotilas- ja säkkipillikulkueita. Osa yleisöstä oli pukeutunut vihreävalkoiseen ja joka paikassa liehui Irlannin lippuja. Oli niin kylmä, tuuli kovaa ja kylmästi, että puolen tunnin jälkeen jatkoimme kävelemistä. Pyhän Patrikin päivä näkyi joka paikassa, kadut ja ravintolat oli koristeltu vihreällä.

Menimme Macy’s tavarataloon, joka on yksi maailman isoimmista tavarataloista, siellä on 8 kerrosta, muttei ostettu mitään. Se oli ehkä kuin Stockmann mutta vain isompi. Menimme Madison Square Gardenin vieressä olevaan 3-kerroksiseen DSW kenkäkauppaan. Sieltäkään ei löytynyt mitään, kenkiä oli kyllä paljon. Victorias Secretistä löysin 5 hajusteen paketin 10 dollarilla. Jatkoimme Manhattan Malliin, mistä alkoi löytymään kohtuuhintaisia liikkeitä. Ainakin 3 liikkeessä oli aika edullisesti vaatteita ja ostinkin uuden takin 40 dollarilla, 20 dollarilla mekon, 20 dollarilla talvikengät. Täällä oli kyllä kivasti edullisia vaateliikkeitä, ei mitään merkkiliikkeitä vaan sellaisia vähemmän tunnettuja ketjuliikkeitä. Uniqlo kauppaa oltiin meille suositeltu, siellä uusitaan valikoima parin viikon välein, mies löysikin sieltä housut.

Meillä oli häät tulossa saman vuoden syksynä ja jenkit on aika häähullua kansaa, olin kuvitellut löytäväni monta häihin liittyvää liikettä mutten törmännyt yhteenkään. Yhtä Party liikettä metsästettiin metrolla pitkin Manhattania ja kun pääsimme sieltä jälleen kerran tyhjin käsin pois takaisin Time Squarelle, niin huomasimme saman liikkeen olevan myös siellä, ihan nenämme edessä. Hukkaan meni aikaa ja 10 dollaria metrolla ajamiseen. Löydettiin kyllä siis tämä Party liike, mutta totesin ettei siellä myyty mitään mitä ei Suomestakin löytyisi ja häihin liittyvä valikoima ei ollut järin suuri.

Manhattanilta löytyi kans eräs kauppa, missä korut maksoivat 1 dollarin, sen lähellä oli myös Levi’s kauppa mistä ostin pari paitaa yhteensä 14 dollarilla. NHL kaupassa käytiin pariin otteeseen, siellä pipot olisi maksanut 16-22 dollaria, t-paidat 28 dollaria. Olin jotenkin kuvitellut Nycin olevan kunnon shoppailu paikka, mutta itse löysin sieltä yllättävän vähän ostettavaa tai sitten me ei vain löydetty juuri niitä oikeita mestoja ja liikkeitä. Tai pointti oli nimenomaan se, että Nyci vissiin on aika suosittu shoppailukaupunki, mutta meillä ei kyllä ollut mitään hajua, missä niitä liikkeitä olisi ollut enemmän. Tuntui, että yksittäisiä liikkeitä oli vähän siellä sun täällä ja odotinkin löytäväni jonkun shoppailukeskittymän, ehkä me oltiin vain ihan sokeita!

Kävimme vielä ostamassa kummitädilleni kadulta kukkia. Illalla kävimme syömässä Etelä-Intialaista ruokaa, mutta se oli niin tulista etten pystynyt sitä syömään. Söimmekin melkein joka päivä aina jonkun muun maanlaista ruokaa 🙂 Hyviä makuelämyksiä!

0 kommenttia

  • Pirkko / Meriharakka

    Muutama vuosi sitten kävimme siskontyttärieni, tuolloin 20- ja 20+ ikäiset, kanssa New Yorkissa – tyttöjen ensi vierailu kaupungissa. Käytimme sitten viikon siellä pitkälti heidän ehdoillaan, sillä itse olimme olleet kaupungissa jo useamman kerran. Ja monet kaupat tulivat enemmän kuin tutuiksi, kuten vaikka juuri Victoria's Secret, Forever 21 ja Sephora. Mies totesi jossain vaiheessa, että hän ei ole millään reissulla istunut niin paljon kuin tällä, kun useimmissa kaupoissa oli miehille sohvia 🙂
    Tytöt shoppailivat ihan kiitettävästi ja etenkin vanhempi myi niitä sitten myös eteenpäin Turussa reissun jälkeen, ilmeisesti ihan kannattavasti!

  • Elina

    Ihana shoppailu reissu tytöillä ollut! 😀 Merkkivaatteita sieltä pitäisi saada edullisemmin, en oo itse merkkivaatteiden perään joten nekin jäi ihan välistä 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *